Ψημένο camembert με μαρμελάδα βατόμουρο

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αυτή η νέα συνταγή για Ψημένο camembert με μαρμελάδα βατόμουρο, χρειάζεται λιγότερο από πέντε λεπτά προετοιμασίας και το αποτέλεσμα είναι απίστευτα νόστιμο και γιορτινό!


Διαβάστε όλη την συνταγή παρακάτω





Συστατικά:

1 ολόκληρο τυρί camembert
2 κουταλάκια του γλυκού μαρμελάδα βατόμουρο Garden Tales
λίγα φρέσκα βατόμουρα
μερικά κλαδάκια φρέσκιας κόκκινης σταφίδας
Φύλλα φρέσκιας μέντας
Μπαστούνια ψωμιού ή κράκερ

Ας ξεκινήσουμε

Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς

Ξετυλίξτε το camembert από οποιαδήποτε πλαστική συσκευασία. Με ένα μαχαίρι χαράξτε το τυρί στο πάνω μέρος.

Ψήστε το σε ένα ταψί για περίπου 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να λιώσει στο εσωτερικό του. Μόλις το camembert είναι έτοιμο, χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να το μετακινήσετε στο πιάτο που θέλετε να το σερβίρετε.

Καλύψτε το camembert μαρμελάδα βατόμουρο Garden Talesκαι με ξινά φρούτα όπως βατόμουρα και κόκκινη σταφίδα, για να εξισορροπήσουν την γλυκιά γεύση της μαρμελάδας.

Στο τέλος γαρνίρετε με φρέσκα φύλλα μέντας και σερβίρετε με μπαστούνια ψωμιού και κράκερς.

© Garden Tales. All rights reserved 2024