ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ GARDEN TALES

Η ιστορία μας

Το ταξίδι

Όλα ξεκίνησαν όταν αποφασίσαμε να γνωρίσουμε καλύτερα την πανέμορφη χώρα μας. Μέσω των ταξιδιών μας, συναντήσαμε ανθρώπους που εργάζονταν στην ελληνική ύπαιθρο και με τη βοήθειά τους ανακαλύψαμε ανεξερεύνητους γευστικούς θησαυρούς. Εξαιρετικές πρώτες ύλες σε ποικιλία εποχικών προϊόντων με μοναδικές γεύσεις. Αυτό μας οδήγησε στην ιδέα να χρησιμοποιήσουμε παλιές οικογενειακές συνταγές με σκοπό τη δημιουργία των πρώτων μας μαρμελάδων με εποχικά φρούτα.

Έτσι, η Garden Tales έγινε πραγματικότητα: μια μικρή οικογενειακή εταιρεία η οποία συνεργάζεται με τοπικούς καλλιεργητές και γυναικείους συνεταιρισμούς και μοιράζεται τη γεύση και την ιστορία των προϊόντων της μαζί σας.


Η διαδικασία μας

Όλες οι μαρμελάδες προέρχονται από φρούτα τοπικών αγροκτημάτων τα οποία επιλέγονται προσεκτικά ως προς την ποιότητα και τα αρώματά τους.

Η προετοιμασία και επεξεργασία όλων των μαρμελάδων γίνεται χειροποίητα. Η συλλογή των φρούτων πραγματοποιείται συνήθως την ίδια ημέρα με την επεξεργασία τους. Οι μαρμελάδες επεξεργάζονται σε μικρές παρτίδες και χρειάζονται περίπου 2 ημέρες για να ολοκληρωθούν. Η παραγωγή γίνεται από γυναικείους συνεταιρισμούς κοντά στα αγροκτήματα από τα οποία συλλέγεται η καλλιέργεια, προκειμένου να διασφαλιστεί το υψηλότερο επίπεδο ωρίμανσης των φρούτων.


Τα συστατικά

Δεν υπάρχει καμία πρόσθετη αρωματική ουσία, τεχνητός χρωματισμός ή άλλα πρόσθετα σε κανένα από τα προϊόντα μας. Όλα τα φρούτα είναι περιορισμένης ποσότητας, καλλιεργούνται τοπικά και συλλέγονται στον κατάλληλο χρόνο για να διατηρήσουν τη γεύση τους. Όσο για τη ζάχαρη; Όχι πάρα πολύ, ίσα-ίσα για να διατηρηθεί η ουσία του φρούτου.

Παραδοσιακές συνταγές, ποιοτικά συστατικά και φροντίδα είναι τα βασικά μας στοιχεία στη δημιουργία αυθεντικών προϊόντων για εσάς.


Η υπόσχεσή μας

Πιστεύουμε ότι κάθε γεύση λέει μια ιστορία και όταν ανοίγετε ένα βάζο της Garden Tales γνωρίζετε την ιστορία του προϊόντος και την προέλευσή του.

Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας το ταξίδι από τον κήπο στο τραπέζι σας και να γνωρίσουμε τις αληθινές γεύσεις της κάθε εποχής.

Ας ανακαλύψουμε ξανά τη χαρά της πραγματικής γεύσης και των αυθεντικών φυσικών αρωμάτων.

© Garden Tales. All rights reserved 2024