Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της μαρμελάδας, που φτιάχνεται με φρέσκα ώριμα φρούτα και αυτής που παρασκευάζεται με κατεψυγμένα;

Αρθρα

Μας ρωτάτε συχνά γιατί οι μαρμελάδες Garden Tales έχουν τόσο ζωηρά χρώματα και πλούσια γεύση.
Σε αντίθεση με πολλές εμπορικές μαρμελάδες, οι οποίες χρησιμοποιούν κυρίως κατεψυγμένα φρούτα, οι μαρμελάδες Garden Tales, παρασκευάζονται μόνο με φρέσκα φρούτα που συλλέγονται στην κορύφωση της ωρίμανσης τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός προϊόντος με πλούσια γεύση το οποίο θωρακίζει την έντονη γεύση του φρέσκου φρούτου!

Δείτε μερικές από τις διαφορές που υπάρχουν στα χαρακτηριστικά των μαρμελάδων που παρασκευάζονται με φρέσκα φρούτα και αυτών που ετοιμάζονται με κατεψυγμένα:

  1. Γεύση: Οι μαρμελάδες φρέσκων φρούτων τείνουν να έχουν πιο έντονη γεύση. Η γεύση επηρεάζεται από τα φυσικά σάκχαρα, την οξύτητα και τις ιδιαίτερες νότες του κάθε φρούτου. Τα μοναδικά αρώματα των ώριμων φρούτων δημιουργούν αυτήν την έκρηξη γεύσης σε κάθε σας μπουκιά.
  2. Χρώμα: Το χρώμα των μαρμελάδων που παρασκευάζονται με κατεψυγμένα φρούτα μπορεί να είναι ελαφρώς πιο θαμπό σε σύγκριση με τις μαρμελάδες φρέσκων φρούτων, καθώς η ψύξη των φρούτων προκαλεί απώλεια χρώματος.
  3. Χωρίς συντηρητικά: Η μαρμελάδα φρέσκων φρούτων δεν βασίζεται σε τεχνητά συντηρητικά. Τα φυσικά σάκχαρα βοηθούν στη διατήρηση της φρεσκάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα!
  4. Απαράμιλλη φρεσκάδα: Όταν ανοίγετε ένα βάζο μαρμελάδας το οποίο έχει παρασκευαστεί με φρέσκα φρούτα, ανοίγετε ένα φυσικό προϊόν. Τα φρούτα που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις μαρμελάδες επιλέγονται όλα με το χέρι στην κορύφωση της ωρίμανσής τους, διατηρώντας έτσι τη φυσική τους ζωντάνια & φρεσκάδα.
  5. Υφή: Η υφή της μαρμελάδας που γίνεται με φρέσκα φρούτα περιέχει κομμάτια φρούτου. Οι μαρμελάδες που παρασκευάζονται με κατεψυγμένα φρούτα τείνουν να έχουν πιο κρεμώδη υφή, καθώς κατά την διαδικασία της ψύξης καταστρέφεται μέρος των τοιχωμάτων των φρούτων.
  6. Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά: Η μαρμελάδα φρέσκων φρούτων δεν είναι απλώς μια γευστική απόλαυση αλλά είναι και μια θρεπτική επιλογή για εσάς και τους αγαπημένους σας. Τα φρούτα αποτελούν μια εξαιρετική πηγή βιταμινών, μετάλλων και αντιοξειδωτικών. Απλώνοντας μια μαρμελάδα φρέσκων φρούτων στο πρωινό σας τοστ ή προσθέτοντάς την στο γιαούρτι σας, δίνετε στο σώμα σας μια ώθηση για να ξεκινήσει η μέρα σας σωστά!

Έτσι, αν ψάχνετε για μια μαρμελάδα που θα γεμίζει τη ζωή σας με τη φυσική γλυκύτητα των φρεσκοκομμένων φρούτων, δοκιμάστε τις μαρμελάδες Garden Tales!

© Garden Tales. All rights reserved 2024