Παγωτό με μαρμελάδα βατόμουρο και μπισκότα

ΣΥΝΤΑΓΕΣ


Υπάρχει κάτι γευστικότερο από το σπιτικό παγωτό, με μαρμελάδα βατόμουρο; Αυτή η συνταγή είναι απολαυστικά κρεμώδης και αποτελεί το τέλειο καλοκαιρινό γλυκό! Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τα υπέροχα τραγανά μπισκότα!!!


Διαβάστε όλη την συνταγή παρακάτω



Συστατικά:

750ml κρέμα γάλακτος
280 γρ φυσικό ελληνικό γιαούρτι
150 γρ ζάχαρη άχνη - κοσκινισμένη
1 κουταλάκι του γλυκού κόκκους βανίλιας σε σκόνη
1 βάζο μαρμελάδα βατόμουρο Garden Tales
μπισκότα που σας αρέσουν


Ας ξεκινήσουμε

Τοποθετήστε την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι, τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια σε ένα μεγάλο μπολ ή κανάτα και χτυπήστε δυνατά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.

Αδειάστε το μείγμα σε ταψί 20 x 30 εκ. ή σε μέγεθος που να ταιριάζει στην κατάψυξη σας και παγώστε για 2,5 ώρες ή μέχρι να σφίξει.

Βγάζετε από την κατάψυξη και με ένα μαχαίρι βουτύρου, σπάτε το μείγμα σε μικρά κομμάτια. Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα μίξερ και χτυπήστε το για 2-3 λεπτά μέχρι να γίνει λείο.

Κατόπιν αδειάστε το σε μια φόρμα χωρητικότητας 2 λίτρων. Περιχύστε με κουτάλι τη μισή μαρμελάδα βατόμουρο Garden Τales, και ανακατέψτε την στο μείγμα, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι. Επαναλάβετε με το υπόλοιπο παγωμένο μείγμα και την μαρμελάδα βατόμουρο.

Τέλος τοποθετείστε ξανά το παγωτό στην κατάψυξη για 2 ώρες ή μέχρι να σφίξει.

Σερβίρετε σε μπολ ή ποτήρια, διακοσμήστε το παγωτό σας με φρέσκα βατόμουρα και θρυμματισμένα μπισκότα.

Καλή σας απόλαυση!

© Garden Tales. All rights reserved 2024