Παγωμένη μπάρα γιαουρτιού με granola φρούτων και μαρμελάδα βατόμουρο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Η νέα μας συνταγή για μπάρες παγωμένου γιαουρτιού, χρειάζεται λιγότερο από πέντε λεπτά προετοιμασίας και το αποτέλεσμα είναι απίστευτα νόστιμο και δροσιστικό!
Διαβάστε όλη την συνταγή παρακάτω
Συστατικά:
500 γρ Ελληνικό γιαούρτι καλής ποιότητας
1 κουταλιά της σούπας μέλι
2 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα βατόμουρο Garden Tales
Γκρανόλα φρούτων
Ας ξεκινήσουμε
Ανακατεύουμε το γιαούρτι μαζί με το μέλι σε ένα μπολ.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
Ρίχνουμε τη μαρμελάδα βατόμουρο σε μικρούς κύκλους πάνω από το γιαούρτι. Χρησιμοποιούμε μια οδοντογλυφίδα ή την μύτη ενός μαχαιριού για να στροβιλίσουμε την μαρμελάδα στο γιαούρτι και να δημιουργηθούν σχέδια.
Προσθέτουμε την επιθυμητή ποσότητα από την αγαπημένη σας γκρανόλα με φρούτα και την πιέζουμε ελαφρά στο γιαούρτι.
Βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες ή μέχρι να παγώσει.
Μόλις είναι έτοιμο σπάζουμε την μπάρα γιαουρτιού σε ακανόνιστα κομμάτια.
Το σερβίρουμε παγωμένο ή το αποθηκεύουμε σε κλειστό δοχείο στην κατάψυξη